Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Area C
Area D

Hylleklar emballasje

Se hvordan hylleklar emballasje garanterer et hurtig og kostnadseffektivt salg. Emballasjen gir merkevaren maksimal eksponering i butikk, stedet der det betyr mest.

Les mer

Bag-in-Box

Med et stadig økende utvalg av drikkevarer, er det essensielt at merkevaren har en emballasje som vekker kundens behov i butikken. Boks, flaske eller kartong, vi samarbeider med deg for å sikre at emballasjen leverer en sterk merkevare samtidig som den får rette egenskaper ved pakkelinjene.

Les mer

Emballasje til frukt og grønt

Som en ledende leverandør av emballasje til markedet for ferske landbruksvarer, forstår vi behovene til produsenter, pakkere og detaljister. Vårt emballasjeutvalg, støttet av vår ekspertise innen pakkemaskiner, sikter mot å forbedre hurtigheten på emballeringsbaner, maksimalisere plass både under transport og i butikken samt redusere produktskade.

Les mer
Area E
​Bærekraft

Sustainability rapport

Smurfit Kappa har bærekraft i hvert eneste fiber. I vår nyeste Sustainability Report, påpeker vi vår fremgang i det å levere verdi gjennom bærekraftig forretningsvirksomhet i alle våre anlegg.

Last ned rapporten

Chain of Custody

Vårt sertifikat Chain of Custody er din garanti for en bærekraftig leverandørkjede. Du vil finne vårt stempel med bevis på hver faktura. Finn ut hva sertifikatet Chain of Custody betyr for din bedrift.

Last ned rapporten
Area F
​Opplev Smurfit Kappa

Open the Future

Se våre historier om innovasjon, fremtidsrettet tenking og samarbeid for å se hvordan emballasjeløsninger kan forandre din forretningsvirksomhet.

Besøk openthefuture

Prisvinnende emballasje

KarTent and Smurfit Kappa vinner prestisjetung global produktpris Red Dot Awards 2017 for sitt banebrytende miljøvennlige telt.

Les mer

Bærekraft

Hos Smurfit Kappa er bærekraft underliggende i alt vi gjør. Les om fremgangen i våre fem strategiske prioriteringer innen bærekraft

Vår progress

Karriere

Enten du er student, akademiker eller en erfaren fagmann – utvid din horisont og la din karriere vokse sammen med oss.

Les mer
Area G
Area H
​Nyheter og oppdateringer
 

 Nyheter

 
Se flere nyheter