Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
I likhet med mange andre nettsteder, bruker vi informasjonskapsler og lagrer dem på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å forbedre nettstedet vårt og gi deg mer tilpassede tjenester, både på nettstedet og gjennom andre medier. Du kan lese mer i vår policy for informasjonskapsler.

Area C
Area D

SupplySmart

SupplySmart er en kombinasjon av unike verktøy, data og ekspertise som gjør at du kan optimalisere emballasjen i hele leverandørkjeden din - med den forsikring at du tar fullstendig risikovurderte beslutninger som vil levere målbare kostnadsbesparelser.

Les mer

Bag-in-Box

Med et stadig økende utvalg av drikkevarer, er det essensielt at merkevaren har en emballasje som vekker kundens behov i butikken. Boks, flaske eller kartong, vi samarbeider med deg for å sikre at emballasjen leverer en sterk merkevare samtidig som den får rette egenskaper ved pakkelinjene.

Les mer

Emballasje til frukt og grønt

Som en ledende leverandør av emballasje til markedet for ferske landbruksvarer, forstår vi behovene til produsenter, pakkere og detaljister. Vårt emballasjeutvalg, støttet av vår ekspertise innen pakkemaskiner, sikter mot å forbedre hurtigheten på emballeringsbaner, maksimalisere plass både under transport og i butikken samt redusere produktskade.

Les mer
Area E
​Bærekraft

Sustainability rapport 2016

Smurfit Kappas sustainability rapport, som måler årlig fremdrift fokusert på fem prioriterte områder viser at bedriften over de siste ti år har oppnådd betydelig reduksjon av avfall som sendes deponiene og det er også investert €60 millioner i vannbehandlingsanlegg.

Last ned rapporten

Chain of Custody

Vårt sertifikat Chain of Custody er din garanti for en bærekraftig leverandørkjede. Du vil finne vårt stempel med bevis på hver faktura. Finn ut hva sertifikatet Chain of Custody betyr for din bedrift.

Last ned rapporten
Area F
​Opplev Smurfit Kappa

Open the Future

Se våre historier om innovasjon, fremtidsrettet tenking og samarbeid for å se hvordan emballasjeløsninger kan forandre din forretningsvirksomhet.

Besøk openthefuture

SupplySmart

Bike Fun Internationals pakkelinje kjører i dobbel hastighet til halve prisen - takket være løsning utviklet ved hjelp av SupplySmart

Les om eksemplet

Bærekraft

Hos Smurfit Kappa er bærekraft underliggende i alt vi gjør. Les om fremgangen i våre fem strategiske prioriteringer innen bærekraft

Vår progress

Karriere

Enten du er student, akademiker eller en erfaren fagmann – utvid din horisont og la din karriere vokse sammen med oss.

Les mer
Area G
Area H
​Nyheter og oppdateringer
 

 Nyheter

 
Se flere nyheter